Bildexplotion!!!

Istället för att berätta om dessa två helt fantastiska veckor i Grekland så visar jag i små mängder som sammanfattar det mesta. Jag lägger upp få bilder, även om det verkar som många. Vågar inte lägga upp alla, då andra underbara människor inte godkänt dessa än. Vill bara säga att Grekland, Zakynthos, Laganas har blivit en del av mitt liv. Människorna, stämmningen, vädret, priserna... <3<3

för 15 euro var fick vi förrätt, varmrätt, fyra drinkar och en fishbowl (den på bilden)... Detta blev vårat stammisställe.

Helt underbart väder med palmer som skugga <3

Vi kallar dem: Katjakaj och Bentebent

Allas Grekiska Gudinna <3

Party all night long! Här står vi faktiskt på en dansplatå mitt på dansgolvet. Saknar gratis inträde...

Det fanns massa olivträd... vissa större än andra O.o

...och vi har bildbevis på att citroner växer faktiskt på träd :O

Jag innan restaurang/utgång/fira Tistels födelsedag.
(Finns bilder på de andra, men som sagt, de får godkänna de först)

Vi besökte "The Blue Caves"...

...och vi badade vid Shipwreck, ett skeppsvrak vid "The Blue Caves"... fantasikst blått, otroligt salt, och extrema vågor <3

SKÖLDPADDA!!

Kreativiteten flödar

;)

Det var såhär man kunde locka till sig kunder till barer och dansklubbar....
Behöver jag nämna hur mycket jag saknar det?

Våran favoritbartender John aka Jonathan aka söta bartendern ^^

Jag och fina Helen <3

Jag och Julia!! .... Gaaleen!!

Alkoholister? Låt oss säga såhär: 2 coctails + fyra shots= 5 euros... Jag blir det för mindre

.....slut....

Dagens i-lands problem

För att förstå det viktiga i detta lilla problem berättar jag historien från början... Det jag kommer ihåg av den i alla fall:

Jag hade min absolut finaste klänning. Specialköpt och allt till studenten! På kvällen efter vi hade firat detta blev vi sugna på kebab. Vi går hemmåt och äter samtidigt på denna underbar kebabtallrik (minihyllning till Pingvin!). Men när jag ser ner på min vita, fina klänning finns där en orange fläck från maten. Jag har spillt!
Idag tänkte jag ta itu med detta enlände och gick ner till tvättstugan för att sprya på fläcken och sedan lägga klänningen i tvätten. Men klänningen har en svart sidenrosett i midjan och spraymedlet rinner ner till den och rosetten färgar av sig! min vita studentklänning blev designad till lila fläckar i midjan och i kanterna. Jag la in den i tvättmaskinen och nu sitter jag nervös och spänd på hur min klänning kommer se ut när den är klar......
I morgon/natt åker jag till Grekland! Det är bara packa resten och städa det som inte blev städat igår kvar att göra! Ska bara ha orken till det också :)
..."When I feel sad I stop beeing sad and beeing awesome instead!" :)
P.s: Min dator gillar inte enter, så ber om ursäkt för de långa styckena!

Städa, städa varje ... söndag?

Mitt ex kallade mig en gång bohemare. Han hade en poäng i det. För er som inte förstår uttrycket betyder det att jag gillar att ha stökigt. Kanske inte stämmer helt, men en del skulle nog tro det. Men det handlar inte om att jag gillar att ha stökigt, jag blir stressad och mår dåligt när det är stökigt. Men problemet är att jag är lat och avskyr att städa, så jag låter bli. Inget jag uppmuntrar! Kan ni städa, har möjlighet eller tycker om det: GÖR DET!

Anledningen till att jag berättar det här existerar nog inte. Ville bara ge er den informationen och tillägga att jag har ett sjukt stort arbete framför mig med städ. Tänker inte avslöja hur mycket, ni kommer säkert tycka jag är smutsigt efteråt...
Sedan ska det börja packas! En aning i alla fall. Har ju en hel dag imorgon också. Det är nämligen så, fina människor, att jag reser till Grekland i två veckor från och med tisdag (om två dagar). Så jag måste städa. Därför att:
1. Det är såå mycket härligare att komma hem till ett städat rum!
2. Eftersom min älskade fader ska köra mig och mina resekompisar till flygplatsen så de blir tvugna att sova över. Det hade ju varit trevligt att motbevisa mitt smeknamn som "Bohemare"... faktiskt!
... Ha det bäst och sprid glädje!

Välkommen till min nya blogg!

Hejsan alla glada filurer därute!

Som rubriken säger är detta min nya blogg. adressen till den (ensamsoldat) är knepigt. Tror det är för att jag gillar uttrycket, smeknamnet, liknelsen. Det står för hur man kämpar och kämpar. Vi slåss alla för något och det brukar vara på eget sätt. Man kämpar ensam, är en ensam soldat.

 

Jag sitter här i sängen, mitt i natten, dricker te (mango, ifall någon tycker det är relevant) och lyssnar på Hello Saferide. Till en början höll jag mig mest till hennes svenska låtar, då hon kallar sig "Säkert!". Men har nu fått upp ögat för hennes engelska låtar som "Get sick soon", "My Best Friend", "San Fransico" och givetvis "The Quiz".

 

I alla fall. Jag läste min gamla blogg Chockladspindeln och insåg hur deprimerad jag lät i den. Så den sidan ger jag upp nu och hoppas sprida glädje och lite visdom istället. I lagom mängd i alla fall... är ju svensk trots allt.

 

Ha det bäst och sprid glädje!

 

P.s: Har glömt en del html-koder, så som länkningar till bloggar osv, så om någon vill tipsa mig om detta vore det underbart! Pussar på er alla! :).... Tills vidare sparar jag till en ny dator så jag kan fixa design, bilder, låtar osv ;)


RSS 2.0