Jag har köpt en systemkamera!!!

Yes, alla underbara människor! Nu ska det faktiskt ske lite ändring på denna blogg och ni ska få se vad det är jag skriver om! (utropsteckena är bara för att visa hur glad jag är). Även om det gått ett par dagar sedan jag köpt min nya älskling så har jag nu samlat ihop mig ett par bilder att visa upp.
 
I denna uppvisning finns inget sammanhang eller djup. Testkör fortfarande min kamera och hoppas ni tycker de är aningen underhållande..? Ej hanterade i Photo Shop.
 
KATT
Min lilla bror som bara blir större och större O.o Tiden går och vi med den
Att ta kort på sig själv i spegeln har jag ännu ej lärt mig. Men däremot ta kort på sketna speglar.
Och dessutom såg en Eurovision-kväll då Loreen vann, ut såhär hemma hos mig.
 
Det blir allting för denna ljusa, fina, nästan-sommar-kväll.
Hoppas ni gillade det! :)

Kroppen säger ju åt mig att sluta

Sitter/ligger/något emellan här på soffan och försöker med allt jag har att ta mig upp, få mig en kvällsdusch, förberedda mat och diverse inför morgondagen och städa undan från denna dagen. Diska, dammsuga, byta soppåsar, skriva pappersarbeten och vila upp mig tills nästa jobb kallar.
 
Kanske har man tagit sig vatten över huvudet?
 
Jag arbetar med kärlek inom hemtjänsten och försörjer mig på det. Jobbar med ett varmt hjärta på en förskola för att tjäna ihop barn-erfarenhets-timmar. Ja, mina vänner, smyger fortfarande lite med det, men ska faktiskt ta mig till USA när hösten tränger sig på. Men på denna förskola får jag inget betalt, vilket betyder arbeta alla timmar jag kan på hemtjänsen när jag inte har dagiset att tänka på. Ligger här i soffan och känner hur kroppen protesterar starkt på att röra sig efter en lång arbetsdag (PÅ EN SÖNDAG... I'm just say'n).
 
Upp imorgon och jobba igen. Är jätterädd för den dagen då jag vaknar och inte orkar gå upp för jag (mentalt) har gått in i en vägg. Men det är bara fem veckor kvar!...
 
Var och handlade nödvändigheter som mjölk och bröd och går förbi film-stället där de säljer 2st för 99kr. Kände att jag var värd ett brutalt onödigt spontanköp och fick köpt mig de nu gamla (tänk vad tiden går) filmerna "Sweeney Todd" och "Inglourious Basterds". Så ikväll belönar jag mig av 7dagars arbete med Quentin Tarantino's mästervärk.
 

Jag bjuder på denna, mina underbara läsare! Ja, det är jag, i egen hög person. Bara mkt mer korthårigare, mer naiv, ung och galen


No trouble sleeping in your vomb

 
Jag sover över hos mamma idag. Efter allt som aktivt händer i mitt liv känns det bra att bara komma hem till mamma. Det är de välkända dofterna, auran, det varma badrumsgolvet, det stora rummet som en gång var mitt sovrum. Kom hit och vi åt lax och potatis (GOTT). Sedan en aning senare blev det filmen "The Vow" tillsammans med varsin tallrik chokladpudding och grädde (MUMS).
Hello Saferide förklarar resten ;)

RSS 2.0