Såpbubblor faller alla för lufttryck

 
Ja, denna bild är tagen strax innan jag och Julia bestämmer oss för att skita i kvällspromenaden och gå ut istället. Så ut gick vi.
 
Jag måste bara påpeka att jag är stolt över mig själv. Jag har äntligen (retard) insett vad "gå ut" innebär. En del som läser detta kommer tycka jag är tråkig eller töntig, eller vad det nu kallas. Men det handlar inte om att bli redlöst full, som jag inte blev denna gång. Vi gick ut, tog ett glas vin. Butlers stängde kl.12, men där var inte vår kväll slut. Vi gick vidare till Harrys som inte hade öppet något annat än baren. Vilket var helt okej. Beställde nästa drink och vatten till Julia (...). Min drink blev infekterad av tobasco och köpte mig en öl istället. Hann/orkade inte dricka upp den innan även Harrys stängde. Hade under denna tiden fått prata med nytt folk, se folk göra roliga saker och fått mig ett skratt. Jag var dessutom nykter! Kanske inte helt, hade ju fått i mig ett par glas som sagt, men kände mig inte full i alla fall. Mådde till och med bra dagen efter! Blev pizza och ett par vänner-avsnitt, toppen på en bra dagen-efter-morgon!
 
Sedan var det dags att jobba igen. Komma tillbaka till verkligheten.

Vad skall en trött bloggerska göra?

Jo, hon lägger ut bilder! :D
-
-
-
De blev alla på min bästaste och finaste lillasyster, tokigt! Men var de inte fina? Bilderna i allmänhet alltså, själv har jag något att lägga ögonen på ett bra tag <3

 

Förskyld, trött och halvgrinig som jag är denna senkväll/midnatt så blir detta det sista jag gör innan jag lägger mig. Godnatt alla sötnosar därute! :)

Ja önska ja blev lesbisk å kär i dig

 
Det blev galet igår.
Mycket galet.
Känner bakis och samveteskänslor.
Borde inte vara så.
Ring tillbaka eller svara i mobilen för i helvete.
Snälla?

När brevbäraren kommer åker vi

"Gillar man inte Bruce Springsteen så älskar man inte musik"
-Joe Strummer, gitarrist och sångare i The Clash
Nu är det mindre än två månader kvar tills vi ses igen, käre Bruce!
 
Idag fick jag ett galet ryck och kände för att gå på stan för mig själv efter jobbet. Bara för att göra annat i centrum än att jobba. Så jag fick köpt mig ett väldigt stilfullt linne, även om det inte ser ut att ha mycket med stil att göra på bilden nedan. Fick även köpt mig ett par passande svarta(såklart) shorts. Nu längtar jag efter mera värme! Och som belöning för att ha avklartat ytterligare 12 arbetsdagar i sträck så bjöd jag mig själv på lite sushi. Hare så gött nu!
 
 
 
Inte ens jag vet vad rubriken egentligen handlar om, bara vart jag fått den ifrån.
 
P.s. Har tänkt försöka ge mig på att träna igen efter att ha slutat arbeta på dagiset. Måste ju fylla ut den fria tiden jag får...

Arbetsdag nr.12 plus 2 lediga dagar

 
Ungefär såhär känner jag mig nu. Flum, men trött och helt slutkörd.
 
Tycker faktiskt rubriken avslöjar resten. Nu ska jag soova i 5 timmar.
Godnatt! <3

RSS 2.0