Liten uppdatering!

Idag har vi varit på en liten upptäcktsfärd och kollat in äpplefabriken. Och då menar jag en butik där man får se hur de gör äpplejucie, donuts och köpa äpplen, jucie och annat. Så som fudge, paj, ost och mycket mer. Ska gymma imorgon. Peace out :)

Börjar skaffa mig ett liv

Det finns saker att göra här, trots att man bor en liten bit utanför stan! Inte så förvånande egetnligen, bara ambitiöst från min sida. Har träffat nya väninnor som är au pairer och studenter här i Ithaca. Bilderna nedan är från en amerikansk Softball-match. Själv hade jag aldrig sett det förut, och fattar fortfarande inte reglerna, men det såg mycket ut som brännboll, eller en enklare version av baseball. Är nog samma sak. Idag har jag hållit mig för mig själv och åkt till Ithaca mall och shoppat lite. Fick köpt mig nya träningsskor, vilket är nödvändigt om jag vill börja gymma. Så imorgon efter jobbet åker jag nog dit och fixar medlemskap och kör mitt pass! :) Har även upptäckt att det finns Vicotria's Secret-affär här i stan plus skojiga udda affärer. Ska definitivt ta mig en tur dit imorgon igen!
Ha det så gott! :)
 
 

Random

Nu har man börjat komma igång med allt här i lilla Ithaca. Litet och litet, byn må vara mindre, men området i sig tycker jag verkar större än så. Bor ute på landet, ganska mysigt. Hör syrsor dygnet runt i denna tropiska värme och vi har en ensam höna som strövar omkring på gården. Nu börjar det dock bli kallare och med kallare menar jag svensk-sommar-värme. Har blivit van med min bil och börjar lära känna familjen bättre och bättre. De är verkligen jätterara och får mig att trivas väldigt bra! :) Bilden ni ser nedan är min säng som är amerikanskt-stor. Idag var min första lediga dag då familjen inte var hemma, så kände för att ta mig en tur med bilen. Hittade till gymmet och gallerian. Ska joina gymmet. Jag veeet jag har sagt detta hundra gånger, ska börja träna, bla, bla, bla. Men jag har ingen hobby här och det gick superbra idag så måste komma igång. Har fått upp kontakt med ett par aupairer i området så snart blir det träff, med dem och även med min Area-Director som ska hjälpa mig komma tillrätta i detta stora land. Imorgon ska jag, värdmamma och Bree till musikklass vilket jag ser fram emot! :)

Vad finns det mer att berätta? Maten gör mig fet. Inga synliga bevis men om jag ger upp gymmet kanske det blir så. Nej, inget illa menat! Hur god maten än är så får jag lite ångest med all smör och ost plus att portionerna är dubbelt så stora som i Sverige.

Kommer ha ett vitt år framför mig

Känner redan hur jag saknar tillåtelsen att kunna dricka. När jag satt och väntade på planet som skulle ta mig till Ithaca såg jag en man sitta med en öl i caféet. Kände att jag skulle behövt en då. Igår kväll när jag var med familjen på en riktigt amerikansk bar kunde jag bara beställa cola. Jao, annars är nog allt bra.
Har ni sett på True Blood, eller någon annan amerikansk film som handlar om en småstads-by? Ithaca är så. Alla känner alla, hälsar på varandra och är helt enkelt mycket mer öppna än vi Svenskar.
Detta är byggnaderna av New York. Får ju nackspärr.

Brooklyn-Bridge
Smörgås och... sallad?
Vi är i New York, Time Square, Bitch :D
Man kan ju bli photobombad om man inte ser upp
Och så besökte vi disney-butiken, vilket var ett slott.
 
Blev en liten bildexplotion. Hoppas det var till en belåtenhet :)

Landat i New York, men utan tidsuppfattning

Mwohahahaha!
Kände för ett evil-laugh. Jag lyckades! Jag har mina båda fötter i USA, på hotell Hilton. Detta är andra dagen i New York och jag är överlycklig, samtidigt väldigt trött och tror jag dör.
Jet-läget har väl inte riktigt landat än. Besökt New York City, Manhattan, på dagen 11 september. Ganska Legendary! Börjar redan byta språk, creapy.

Mera bilder kommer snart, har tusen redan känns det som. Men måste få sömn, har hållit igång till 110% idag från kl.6am-9:30pm. Så kommer en bild jag blivit klar med (måste omformatera alla)
Puss och godnatt! <3

RSS 2.0