Godis, tjöt, vampar, vänner å bästis

Nu är det höst på riktigt! Löven faller från träden, regnet smattrar mot fönsterrutan och mysigt stickade koftor dras på. Som jag sagt innan är detta definitivt min favorit-årstid.

Igår träffade jag Julia och vi åkte hem till henne med popcorn, chocklad, godis och dricka (slödryck, faktiskt). Såg på säsongsstarten av Vampire Diaries som man kan skrika av lycka hur mycket man vill när den lyser genom TV-rutan. Därefter fortsatte vi med de gamla vänner-avsnitten från säsong 2 då Ross och Rachel "du vet" och när Joey vill flytta ut. Helt underbart mysigt!

Men man kan ju inte se på hur mycket som helst. Så vi trotsade regnet, tog på oss våra yttekläder och gick ut under ett medelstort paraply. Regnet smattrade rytmiskt under oss och nu när det blivit så kallt under kvällarna tog vi till och med på oss mössa och vantar. Vi gick till Skeppan, satte oss där i mörkret då endast strandpromenadens lyktstoplar lyste upp för oss. Havet sköljde mjukt mot stranden och klipporna medan regnet kom av och till i den lätta vinden. Är lite gald att det inte var folk där då jag och Julia satt och tjöta i säkert en timme om de där typiska tjejsakerna (säger jag vad vi sa bryter jag mot många tjejkoder, sorry guys;).
Helt tokigt kärleksfullt myspys igår. Tack älskling för den nyktra kvällen med godis, tjöt, vampar och Vänner<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0